Упис на ученици во прво одделение

В А Ж Н О!!! Упис на ученици во прво одделение во ООУ Денче Дејаноски – Маврови Анови, во учебна 2021/22 година Почитувани родители, За запишување на вашето прваче, ве молиме да го пополните формуларот: www.upisi.gov.mk Формуларот може да го симнете во електронска форма од нашата веб

Повеќе

Оглас за упис на ученици

Врз основа на член 60 од Законот за основно образование ООУ ,,Денче Дејаноски,, – Маврови Анови објавува О Г Л А С За запишување на ученици во прво одделение во учебната 2021/2022 година Право на запишување во прво одделение имаат: Сите деца родени во 2015 година, кои

Повеќе