Упис на ученици во прво одделение

В А Ж Н О!!! Упис на ученици во прво одделение во ООУ Денче Дејаноски – Маврови Анови, во учебна 2021/22 година Почитувани родители, За запишување на вашето прваче, ве молиме да го пополните формуларот: www.upisi.gov.mk Формуларот може да го симнете во електронска форма од нашата веб

Повеќе